Abonneren  Inloggen

Tickets voor Probo Printing Wonderland Dokkum vanaf nu beschikbaar

1 maart 2023

It giet oan! Printproducent Probo organiseert dit jaar het print-event Printing Wonderland. Het productiehuis voor printprofessionals wil haar klanten groots inspireren met topsprekers en print-experiences en hen meenemen in wat het bedrijf ‘de print van overmorgen’ noemt. En dat alles in winterse sferen in de Friese Elfstedenstad Dokkum. Tickets voor Printing Wonderland – de winter editie kunnen vanaf nu geclaimd worden.

Een jaar lang kennis en inspiratie

Samen print, dat is waar Probo voor staat. Marketingmanager Femke Dijkstra: ‘We willen tijdens Printing Wonderland printprofessionals inspireren, versterken en verbinden. Niet alleen tijdens het live event op vrijdag 24 november, maar al het hele jaar. Zo organiseren we studiereizen naar retailhotspots en delen we bijvoorbeeld artikelen op ons eigen platform probo.nl. Alles om printprofessionals te helpen uitblinken en hun positie in print te verstevigen.’

Wat is nu, nieuw en next?

Experts, innovators en voorlopers in print pakken op Printing Wonderland het podium om te spreken over de nieuwste trends van dit moment. Ze delen hun kennis en inspiratie op het gebied van print, ondernemerschap en duurzaamheid. Femke: ‘Printprofessionals krijgen de mogelijkheid om zelf hun programma samen te stellen om relevante informatie op te kunnen doen en nieuwe kansen voor hun business te ontdekken.’

Marketingmanager Femke Dijkstra van Probo: ‘We willen de branche een boost geven en het gezamenlijke succes vieren.’

Boost voor de branche

Femke vertelt dat er tijdens Printing Wonderland volop mogelijkheid is om te kunnen netwerken: ‘We willen de branche een boost geven en het gezamenlijke succes vieren. Wanneer je samen iets unieks meemaakt, volgt de verbinding tussen mensen vanzelf. Daar gaan we voor.’ Naast het interactieve programma kunnen de bezoekers een rondje door hun productiehuis maken of over het ijs, netwerken in het leverancierscafé en een heleboel unieke print-experiences beleven. ‘Na het avondfeest terugrijden hoeft niet, we geven bezoekers de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief te blijven slapen in ‘Print Village’,’ aldus Femke.

Maximaal twee toegangstickets per bedrijf

Het wordt grootser en verrassender dan ooit. Om zoveel mogelijk printprofessionals te kunnen inspireren, stelt Probo maximaal twee toegangstickets beschikbaar per bedrijf. Wil je erbij zijn op vrijdag 24 november bij Probo in Dokkum? Bemachtig dan hier jouw toegangstickets. Let op: Printing Wonderland verleent exclusief toegang tot printprofessionals.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief