Abonneren  Inloggen

Inschrijving PRINTmatters Awards 2024 geopend

18 juni 2024

Wat is het Printmedia-product van het Jaar? Welke onderneming mag zich Koploper Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen noemen en welk bedrijf is dé Printmedia-onderneming van het Jaar? Printmedia-ondernemers kunnen vanaf nu meedingen naar één van deze felbegeerde titels, want vanaf vandaag is de inschrijving voor PRINTmatters Awards 2024 officieel geopend.

Met de Awards wil PRINTmatters de kwaliteit, professionaliteit en creativiteit van printmedia-ondernemers in de spotlights zetten. ‘Het is hoog tijd onze branche in het zonnetje te zetten. Om de printmarkt de aandacht te geven die ze verdient.’

Er zijn drie award-categorieën:

  • Koploper Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
  • Printmedia-product van het Jaar
  • Printmedia-onderneming van het Jaar

Deelname is gratis. Per categorie wordt er uit de genomineerden een winnaar gekozen die de Award krijgt uitgereikt. Het bijzondere aan de PRINTmatters Awards is dat je ook anderen kunt aandragen. In het geval van het ‘Printmedia-product van het Jaar’ kunnen bijvoorbeeld ook brandowners, marketeers en grafisch ontwerpers het initiatief hiertoe nemen.

Voor de categorie Printmedia-onderneming van het Jaar kiezen de juryleden, op basis van hun kennis en expertise, een aantal kandidaat-bedrijven. Is er een onderneming die volgens jou deze titel verdient? Dan kun je de naam van het bedrijf en een korte motivatie mailen naar event@printmatters.nl. De onderneming komt dan in aanmerking voor een plek op de shortlist.

Alle inzendingen worden door een vakjury beoordeeld en ontvangen een jury-verslag.

Naar de beoordelingscriteria en inschrijven

PRINTinspiration & Awards

De winnaars worden op 14 oktober bekendgemaakt tijdens PRINTinspiration & Awards, een nieuw evenement van PRINTmatters met een boeiend programma, waarin de toekomst van print centraal staat. Probo-directeur Leon van der Meer en Commercieel Directeur Douwe Pieter van der Galiën delen exclusief de belangrijkste resultaten uit het investeerders-onderzoek: "De toekomst binnen de wereld van visuele communicatie in print". Consultant en spreker Joris van Zoelen deelt zijn visie op de ontwikkelkracht van organisaties en de markt. En militair vlieger Dominique Schreinemachers vertelt over het omgaan met crisis-situaties, geïllustreerd door het verhaal over haar bizarre uitzendingen en het moment dat haar helikopter werd neergeschoten door de Taliban. Renze Klamer, bekend van de talkshow RENZE op RTL4, presenteert de middag, die wordt afgesloten met een netwerkborrel.

PRINTinspiration & Awards vindt op 14 oktober 2024 plaats in het sfeervolle Singer Theater in Laren. Early bird tickets zijn nu verkrijgbaar.

Sprekers Leon van der Meer en Douwe Pieter van der Galiën (Probo), Joris van Zoelen en Dominique Schreinemachers

Schrijf nu in voor de PRINTmatters Awards 2024